Celebrar 

Celebrar o dia, celebrar a hora, 
Celebrar a vida. A vida lá fora. 
Celebrar a cantar é outra forma 
de rezar. 

Celebrar o Céu, a Terra e o mar. 
Deixar a harmonia que o Planeta 
Irradia espalhar alegria por todo 
o lugar. 

Ser barco a remar a favor da maré. 
Deixar-se levar nas ondas fé. 
Celebrar a luz que o sol irradia e a 
paz e alegria que Deus nos envia. 

Lita Moniz