Lua menina

Lua menina

Pequenina

a minha

menina

fio de lua

traquina

que avisto

na esquina

e meu olhar

ilumina

lua e sina

menina

um céu

lá em cima

lua em mim

da menina

faz amar

e fascina

quero beijar

me alucina

com sua lua

menina.

Rangel Alves da Costa

blograngel-sertao.blogspot.com