Resistência

Resistência

Não desisto

insisto

resisto

persisto

partiram

fecharam portas

correram

largaram flores

fugiram

deixaram sonhos

desistiram

rasgaram planos

acovardaram

enfim

e eu

abracei a lua

beijei o sol

e continuei

feliz.

Rangel Alves da Costa

blograngel-sertao.blogspot.com