Falei tantu di natá qui já injuei!
Tem festa em mutios lar
Qui a aligria cuntinua
Néças óra devemu di pensá
Qui izésti us mininu di rua.
Ci nun pudé ajudá elis
Pelu menu u’a oração
Esti presenti é bão pra elis
Ci fô feitio cum u coração.
Já falei mutio di natá
Di prezenti i di festança
Qui da inté pra injuá
Eu fazenu éça lembrança.