Sei que posso ser feliz - Autor: José Adão Ribeiro.
Sei que posso ser feliz
Autor: José Adão Ribeiro.
Sei que posso ser feliz
com amor no coração
você nunca me quiz
mas livrei da ilusão
Autor: José Adão Ribeiro.
I know I can be happy
Author: José Adão Ribeiro.
I know I can be happy
with love in the heart
you never wanted me
but I got rid of the illusion
Author: José Adão Ribeiro.