Amores de Branca de Neve (Snow White in Love)

Snow White is in grim despair

when the Prince knocks at the door

how to tell him it is unfair

after seven, he wants some more...

Paulo Miranda
Enviado por Paulo Miranda em 24/08/2018
Código do texto: T6428395
Classificação de conteúdo: seguro