COMO E BOA A VIDA NO INTERIOR
A diferencia entre a metropole e o vilarejo,
e que no primeira se mata no atacado
e no segundo se mata no varejo
A diferencia entre a metropole e o vilarejo,
e que no primeira se mata no atacado
e no segundo se mata no varejo