LUA, LUA

LUA, LUA.

Lua, Lua, vem ver meu nenê,

Lua, Lua, vem ver meu amor.

Lua, Lua, meu amor é você,

Lua, Lua, a minha Ianê!

Lua, Lua, vem mais um nenê,

Lua, Lua, é mais um amor.

Lua, Lua, depois de Ianê,

Lua, Lua, Rosália chegou!

Lua, Lua, vem outro nenê,

Lua, Lua, valeu!

Lua, Lua, depois de Rosália,

Lua, Lua, é Junior Irineu!

Lua, Lua, tem mais um nenê,

Lua, Lua, tudo é festa.

Lua, Lua, depois de Junior,

Lua, Lua, apareceu César!

Lua, Lua, o último nenê,

Lua, Lua, quero, quero.

Lua, Lua, depois de César,

Lua, Lua, vem Josué Neto!

Lua, Lua, de Ianê veio:

Lua, Lua, Areli e Iany.

Lua, Lua, de Junior: Silas

Lua, Lua, de César: Ester e Eloisa!

NOTA:

Os grifos são os nomes dos meus filhos e netos.

Ilma Albuquerque
Enviado por Ilma Albuquerque em 19/04/2012
Código do texto: T3621044