MANU APERTA
Genius quidam malus
Et genius tubelaris
Partus, fetus, calus
Pulus animalis, torcularis
Consilio privatus
Et mente perturbatus
Stupore conturbatus
Est locus desolatus
In comparationibus poeticis
Excrementa, stercora, crocodilicis
Asinus ab auditoribus
Incantatores de animalibus
LERIAS, W.R., Light-Holder/1997 p75