Miłość w tysiącu cudów
To, co do ciebie czuję, to wielka miłość
Ze skłonnością, która porusza serce
Uderza mocno w klatkę piersiową i nigdy się nie kończy
Owocując naszym wyglądem uczuciem.
Ta okrutna emocja czyni mnie twoim niewolnikiem
Podczas dni i nocy planuję cię
Całując mnie w usta, nigdy się nie denerwuję
Proszę o więcej pocałunków, aby mnie nie stracić.
Wciąż ze słońcem wschodzącym na wzgórzach
Jestem twój w randkowaniu ciałem i duszą
Mocno trzymając i wciskając przyciski.
To właśnie w takich przypadkach przychodzi poświęcenie
Dodanie archipelagu uścisków
Doświadczanie tej skłonności w każdej minucie