Szerelem ezer csodában
Amit irántad érzek, az egy nagy szerelem
Szívet megmozgató hajlamtal
Erősen megüti a mellkasomat, és soha nem ér véget
Gyümölcsözzük megjelenésünket szeretettel.
Ez a kegyetlen érzelem a rabszolgává tesz
Nappal és éjszaka én tervezlek téged
Csók a számat, soha nem súlyosbítom
Még több puszit kérek, hogy ne veszítsek el.
Még mindig úgy, hogy a nap felkel a dombok között
Tiéd vagyok a test és a lélek randevújában
Szorosan tartva és megnyomva a gombokat.
Ilyenkor jön az odaadás
Ölelések szigetvilágának hozzáadása
Minden percben megtapasztalni ezt a hajlamot.