Liefde in duizend wonderen
Wat ik voor je voel is een grote liefde
Met een neiging die het hart beroert
Raakt mijn borst hard en houdt nooit op
Onze looks met genegenheid bevruchten.
Deze wrede emotie maakt mij tot jouw slaaf
Tijdens de dagen en nachten plan ik je
Mijn mond kussen, ik vererger nooit
Ik vraag je om meer kussen om me niet te verliezen.
Nog steeds met de opkomende zon in de heuvels
Ik ben van jou in body and soul dating
Vasthouden en op de knoppen drukken.
Het is in deze gevallen dat toewijding komt
Een archipel van knuffels toevoegen
Deze neiging elke minuut ervaren.