Kærlighed i tusind vidundere
Det, jeg føler for dig, er en stor kærlighed
Med en tilbøjelighed, der rører hjertet
Rammer mit bryst hårdt og ender aldrig
Frugter vores udseende med kærlighed.
Denne grusomme følelse gør mig til din slave
I de dage og nætter, jeg planlægger dig
Kysser min mund, jeg forværres aldrig
Jeg beder dig om flere kys for ikke at miste mig.
Stadig med solen op i bakkerne
Jeg er din i krop og sjæl dating
Hold fast og tryk på knapperne.
Det er i disse tilfælde, at dedikation kommer
Tilføjer en øgruppe af kram
Oplever denne tilbøjelighed hvert minut.