EM TEU COLO
EM TEU COLO
A noite enluarada nos recomenda,
Exercitarmos o amor, e só contigo,
Consigo me imaginar tendo abrigo,
No teu belo colo como se oferenda...
Abrace-me agora conforme sonhei,
Escutes as juras, que a tempo as fiz,
Inspirado no sonho, de sermos feliz,
Tal pedi ao santo na prece que orei...
O Sol está vindo e será testemunha,
Do grande milagre que amar realiza,
Tornando serena a perfumada brisa.
Energias irradiadas no ar compunha,
Aquela sinfonia que o bem organiza,
E finalmente o céu, teu amor batiza...
Réplica ao texto:
ABRAÇA-ME
De: LLuamor