๐จ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ฎ๐๐๐๐๐๐๐๐(๐บ๐๐๐๐๐ ๐)
๐จ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ฎ๐๐๐๐๐๐๐๐
๐ฎ๐รณ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐, ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐ ๐
๐ณ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐รฃ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐, ๐ ๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐
๐ฌ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐ฉ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐รญ๐๐๐๐๐๐
๐๐๐๐๐, ๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐
๐บรฃ๐ ๐๐๐๐๐รงรต๐๐ ๐ ๐ ๐ท๐๐๐ ๐ณ๐๐ ๐ ๐จ๐๐๐.
๐บ๐ ๐ ๐ ๐๐ ๐๐๐๐รฉ๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐, ๐๐๐๐๐-๐๐
๐ฌ๐ ๐๐๐๐ ๐รญ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐, ๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐
๐จ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐,
๐ฌ๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐รฃ๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐รงรต๐๐.
๐ฌ๐ ๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐ ๐ณ๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐
๐ฎ๐รณ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐, ๐ ๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐
๐จ๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐.