๐จ ๐ธ๐๐๐ ๐ ๐ ๐ ๐ณรบ๐๐๐๐๐(๐บ๐๐๐๐๐ ๐)
๐จ ๐ธ๐๐๐ ๐ ๐ ๐ ๐ณรบ๐๐๐๐๐(๐บ๐๐๐๐๐ ๐)
๐จ ๐ธ๐๐๐ ๐ ๐ ๐ ๐ณรบ๐๐๐๐๐
๐ซ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐, ๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐ชรฉ๐๐
๐ช๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐ ๐ฎ๐๐๐๐ ๐ ๐ช๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐ ๐บ๐๐๐รญ-๐๐ ๐๐ ๐๐๐ ๐๐
๐ถ๐ ๐๐๐๐รณ๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐, ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ณรบ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐-๐๐
๐ช๐๐๐๐๐ ๐ ๐ช๐๐๐๐ ๐๐, ๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐ ๐ชรฉ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐รฃ๐.
๐ต๐ ๐๐๐๐๐๐รฃ๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐รฃ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐
๐จ๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐รณ๐๐๐๐ ๐ช๐๐๐๐ ๐๐,
๐ด๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐ ๐๐, ๐๐๐รง๐ ๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐
๐ฌ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐ณรบ๐๐๐๐๐.
๐ต๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐ ๐ณรบ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐-๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐รฃ๐,
๐ถ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐-๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐, ๐ ๐ ๐จ๐๐๐ ๐รฃ๐ รฉ ๐๐๐๐
๐ธ๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐.
๐ณรบ๐๐๐๐๐ ๐๐รญ๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐รง๐ ๐๐๐๐
๐ด๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐, ๐ ๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐๐รฃ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐
๐ป๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐รก๐๐๐ ๐๐๐๐รญ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐โ