Ancestralidade
ᴏᴜᴛʀᴏʀᴀ ᴍᴜʟʜᴇʀ ꜱÁʙɪᴀ
ᴅᴏꜱ ᴍɪꜱᴛÉʀɪᴏꜱ ᴛᴀɴᴛᴏꜱ
ᴄᴜʀᴀɴᴅᴇɪʀᴀ ᴅᴇ ʟÁʙɪᴀ
ᴇ ᴅᴇ ᴛᴇʀɴᴏꜱ ᴇɴᴄᴀɴᴛᴏꜱ
ꜰᴏꜱᴛᴇꜱ Íɴᴅɪᴀ ᴅᴇꜱʙʀᴀᴠᴀᴅᴏʀᴀ
ᴅᴇ ᴛɪ ʜᴇʀᴅᴇɪ ᴏ ᴀᴘᴀʀᴀᴛᴏ
ᴛᴀᴍʙÉᴍ ꜰᴜɪ ʟᴜᴛᴀᴅᴏʀᴀ
ᴄᴏᴍᴏ ꜰᴜʀᴀᴄÃᴏ ꜱᴇɴꜱᴀᴛᴏ
ᴛᴜᴀ ʟᴜᴢ ᴅᴇ ᴄᴀᴊᴀᴅᴏ
ɪʟᴜᴍɪɴᴀ ᴘᴇʟᴏꜱ ꜱÉᴄᴜʟᴏꜱ
ᴏ ꜱᴏꜰʀɪᴍᴇɴᴛᴏ ᴄᴀʟᴀᴅᴏ
ᴇ ᴏ ᴀᴍᴀʀᴇʟᴏ ᴅᴀ ᴛᴜᴀ ᴄᴀʟɪᴅᴇᴢ
ʀᴇᴛɪʀᴀ ᴍᴇᴜꜱ ᴏʙꜱᴛÁᴄᴜʟᴏꜱ
ᴇ ᴅÁ ᴛᴏᴅᴀ ꜱᴏʟɪᴅᴇᴢ!