SURRA-ME
Surra-me o rosto um vento cortante
Surra-me alma amor transbordante
Surra-me a vida esperança perdida
Surra-me o cantor com triste canção
Surra-me o poeta com suas escritas
Surra-me o sol com calor escaldante
Surra-me os anos que poucos me restam
Surra-me a solidão por ser um ermitão
Surra-me o espirito por viver em conflito
Surra-me os dogmas por ditar minhas leis
Surra-me as leis por criar tantas regras
Surra-me por privar-me de seu conviver
Surra-me a ausência constante de você
Surra-me a realidade de um ser sofredor
ADELE PEREIRA
22/08/19