Soneto da Falta
Falta sal no céu
Falta sol no sul
Falta luz no lar
Falta azul no mar.
Falta tanto tempo
Falta tinta no teto
Falta tudo no completo
Falta ar no vento.
Falta paz na pólvora
Falta dinheiro pro povaréu
Falta linha no papel.
Falta verso na poesia
Falta sorriso na alegria
Falta a sobra da comida.
26/05/07