NUMA TARDE DE SOL
Nu'a tarde de sol
choveu poesia,
cantou rouxinol,
pulei d'alegria!...
Choveu poesia
nu'a tarde de sol,
pulei d'alegria,
cantou rouxinol!...
Cantou rouxinol
Nu'a tarde de sol.
Choveu poesia...
Choveu poesia,
pulei d'alegria!...
Nu'a tarde de sol.
© Antonio Costta