IRA MEA!
Impurus propter mortuum
Corpus producere fructuum
Humiliatus, vilis fuit deposuit
Confluit vel colliquescit, fudit
Locorum agatur, sed de desolatione
Homines et animalia cum combustione
Mulier tempore menstruae incendium
Qualem D-us promisit et dat subsidium
Longum vitae tempus opp. Vita aeterna!
Tu ad me in tribus eius paterna
Mulier in commercio sexuali, et ut mater
Mulierem rixantem, ventum flantem
Mentem ales ab corpus, flammantem
Ira Mea! Quis est tribus eius pater!?
FONS VITAE
LERIAS, W.R.,Washington Roberto Lerias, LIGHT-HOLDER, 1997, pg 74.