tsunami
tsunami
corpo & alma
no limbo
way forward
Vitorino na praça
Maria Eugênia
e mamãe
tô be your
unique being
higher love
abundance
near & dear
oh qué feliz
yo me sinto hoy
continuação
vida longa:
Adão viveu 230
Seth 912
Matusalém 969
Moisés 120
Buda 116
Jesus 118
prever
tudo pode
acontecer
sempre
pensar
daña su salud
caution