bom dia
siegburg
pien
suki - gostar
yoki - bom
ma - sério ?
www
kusa - natō
ryo - ri
to not have letter L
in an Alfabet
our beautiful L
pien - sad
nem mencionar
os galos aborrecidos
da manhã
free writing is free
o meu linguajar
é natō
domingo
ohayo !