Xio Gauco Xinga Rajão

Xio Gauco faô ki Xoxonaro nu peixta.

Eie faô qi Xoxonaro é xafadu, pianta, xem vegonha, nu góta di xiado, xapatão, nodetino,peto, banco, pobi e rico que goixta de lê...

Xio Guaco faô ki Xoxonaro nu goixta de lê, nu goixta de ixstudante, di médico, di trabalhadô...

Eie dixe ki o Xoxonaro nu goixta nem di Deuxe, nem di ninguém, poitê o Xoxonaro é o xapeta.

Xio Gauco