EU E OS ESCRIBAS (8)

Uso

a peneira grande

para as impurezas

maiores.

Uso

a peneira menor

para as pequenas

impurezas.

Peneirando a vida

vou.

(Silmar)

Dos males o menor.

É melhor ir peneirando a vida

do que tapar o sol com a peneira.

(Fernando Casagrande)