Também

Spit rules out!

Bring faith or spread your wings,

trust in God

or demolish the sanctuary,

spit rules out,

tomorrow is coming,

just coming back.

Fall into the water

and drown your troubles!

Sometimes we're in trouble,

sometimes there's nothing to do.

Spit rules out!

and turn yourself into a child

for a couple of moments,

moments of glory

through one day

at least.

(Só não esqueça de usar camisinha).

Também.

Marcos Karan
Enviado por Marcos Karan em 15/06/2015
Código do texto: T5278160
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2015. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.