Like Ideas

A bird flies like that

flies away

and go away

like your love anyway

it goes away

it never have been

it stays just for how long

you wanna

your love

is temporal

your love is a shame

your love is so fool

such an idiot,looking for a place

while me sitting in a chair deaf like none would be

and you talking like a mute trying to be me

always talking to you:

I love you!

And it would be good, if it's true!

A temporal of love

right in front of you

like you never saw

like you never believe

like it never would be!

Clóvis Correia de Albuquerque da Rocha
Enviado por Clóvis Correia de Albuquerque da Rocha em 03/12/2012
Código do texto: T4017164
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2012. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.