Sunshine
Sunshine
She is my sun, and my love
I don’t live anymore, just I breathe
By your side, i have peace
A perfect peace
Celestial breeze
your mouth to fondle me
your eyes are my light
your arms are my safe place
I do not have fear of the dark
Brasília 07/02/2007
Evan do carmo