MEU TEMPO VERBAL...

Com o tempo...

Desaprendi a querer,

Desaprendi a pedir,

Desaprendi a ganhar.

Desaprendi a sorrir!

Desaprendi a prosseguir...

Desaprendi a clamar!

Desaprendi a esperar,

Desaprendi a correr,

Desaprendi a voltar.

Desaprendi a contemplar,

Desaprendi a assustar,

Desaprendi a ocultar.

Desaprendi a lembrar!

Desaprendi a entender,

Desaprendi...a ficar!

Desaprendi a sofrer,

Desaprendi a envolver,

Desaprendi a amar.

Desaprendi a viver!

Desaprendi a te querer,

Eu só aprendi a passar...

Qual o tempo...