### > LAMENTO INVERTIDO < ###
! rerfos rezaf em ed atsog ecov euq roP
. mim ed otnat ielaf et áJ
.lícaf iof acnun adiv ahniM
.seõçartsurf e sotnemidepmi ed aiehC
?êuq roP
?ossi moc ahnag ecov euq O
,acinú a eu ous aõN
,sonem olep ou
!arimda e aoipa et siam euq a
!!! ossi moc eraP
.asuac aus rop rarohc siam oreuq aõN