Ode a Jackson Pollock

Ode to Jackson Pollock

staring at the floor and melting

into the world, my canvas

brutally organized feelings ink.

-=-

Ode a Jackson Pollock

encarando o chão e derretendo

dentro do mundo, minha tela

sentimentos de tinta brutalmente organizados.