AMAREI TE PARA SEMPRE...
nos embates da vida seguirei,
mesmo que me falte o fôlego,
a possibilidade de amar é a certeza de sempre estar ao teu lado!
nos embates da vida seguirei,
mesmo que me falte o fôlego,
a possibilidade de amar é a certeza de sempre estar ao teu lado!