Horizonte Perdido

Horizonte perdido

Num mundo esquecido

Vivido e sentido

Longe escondido

Outrora unido

Hoje partido

Fragmentado

Sumido

Escondido

Nas profundezas

Meras correntezas

Do que nem sei

Se SOU.......