Contraditório Sinônimo
Sou fadiga, sabendo-me vigor
Sou humano, sabendo-me irreal
Sou apêgo, sabendo-me livre
Sou ferida, sabendo-me carícia
Sou escarro, sabendo-me beijo
Sou filho, sabendo-me bastardo
Sou amante, sabendo-me inimigo
Sou ódio, sabendo-me amor
Sou riso, sabendo-me pranto
Sou Feliz
Sou triste
Sou manhã
Sou pó
Sou
Só...