GÍZE
Surge
eleitos
sombras humanas
pirâmide -sarcófago
blocos - deserto
pedra - areia
suor -- sangue - lei
sofrimento - silêncio
sentença
sumo
sarcástico
sussurou
samaritano
súbito
segredo
sacrário
sânscrito
safira
siroco
sônico
somatico
poder
FARAÓ.