VERBOS PASSADOS
Andei, andei e andei, sem cessar.
Chorei, chorei e chorei, sem desequilibrar.
Amei, amei e amei, sem cessar e/ou desequilibrar.
Andei, andei e andei, sem cessar.
Chorei, chorei e chorei, sem desequilibrar.
Amei, amei e amei, sem cessar e/ou desequilibrar.