Pá e Cal...
Pá...
Cal...
Mal...
Cá...
Lá...
De cá...
Pra lá...
Em algum...
Lugar...
Sempre...
Há...
Um linguajar...
A...
Sibilar...
O...
Filosofar...
Concreto...
Maléfico...
Cético...
Que..
Agi...
A...
Realizar...
Um...
Novo...
Alfâmar...
A...
Exclamar...
O...
Esquentar...
Do...
Meu...
Escrevinhar...