ABA... CA... RAM... BO... LA... - I
ABA... CA... RAM... BO... LA... - I
..............................................
Aba... ca... te...
Aba... ca... xi...
Ca... ra...
Ca... ram... ba...
Ca... ram... elo...
Ca... ram... bo... la...
Bo... la...
Bo... la... do...
Me... lo...
Elo... gio...
Elo... quên... ci... a...
Elo... per... di...do...
..........................................
Ivan Carvalho Boccanera.