"I NEVER HAVE BEEN FREE"

I CAN BE FREE

LIKE A BIRD

I CAN BE FREE

LIKE A FISH

I CAN FLY

LIKE A BIRD

I CAN SWIN

LIKE A FISH

BUT, I CAN´T LOVE

LIKE A MAN

BECAUSE, YOU DON´T WANT ME MORE

SO, I CAN´T LOVE

LIKE A MAN

CAUSE YOU WANT ANOTHER BOY

I CAN BE FREE

LIKE A MONKEY

I CAN BE FREE

LIKE A CHILD

I CAN WALK

LIKE A MONKEY

I CAN DREAM

LIKE A CHILD

BUT, I CAN´T LOVING YOU

BECAUSE YOU DON´T WANT ME MORE

SO, I CAN´T LOVING YOU

CAUSE YOU NEED ANOTHER BOY

I CAN BE FREE

LIKE A LION

I CAN BE FREE

LIKE A WOLVE

I CAN EAT

LIKE A LION

I CAN LIVE

LIKE A WOLVE

BUT, I CAN´T LOVE HER LIKE YOU

BECAUSE I WANT YOU MUCH MORE

SO, I THINK ABOUT YOU

CAUSE I DON´T BELIVE THAT YOU LOVE HIM MORE THEM ME, AND I NEVER HAVE BEEN FREE

HERCKMANS RICLOARSON
Enviado por HERCKMANS RICLOARSON em 11/03/2012
Código do texto: T3547954
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2012. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.