" P "
No oceano pacifico
polinesia
pigmeu
possui
poder
piscodelico
psicografar
passado
presente
futuro.
Psicoespaço:
pergaminho...
ptlomeu...
perseu...
Pablo Picasso...
plebeu
professor
phd
pilota
passagem
portal...
poeira
plutão
particulas
processo
´percurso
previlegio
poucos
proscritos
ELEITOS...
'ELE ' esta a observar.