CAOS GEOMÉTRICO

CAOS GEOMÉTRICO

OOOOOIIIII

+-+-+-+-+-

123456789

FRAQUEZA

AESTATISMO

LNLUXÚRIA

HGEINDECISÃO

AANNCISÃO

NTÉIINDIVIDUALISMO

OPUNDIVISIONISMO

DCMVOACBRINHAMENTO

ÃIE ERTDESTRUIÇÃO

OASJE UESTADO

A Í AX

S L T

MI I

OD N

A T

D O

E