Tzara videou, cubou, olhou e disse

Adafar fggleo ouwemfd,

Kdjfyjfoes, jhdfposdl, doifpwtdtd.

Adaga auaiao agaragso,

Adeiddodpe dpadead qretdyeuzte,

Ter,

LI ufrjhu,

Dfk jhfu, lkdfh ,

Aod eidoed eu AT AUA TEZT A DDEaoa sdae.

Cadaeade ad auad adaeada, zat azata zta tza tzta,

C ada cadah a dacatac jafacara gacad acde cedecedece hdkdfo dpdid,

T zatze tzitz utziz uyztzoztz uzizozuz yzizozuztziuz tzuziz tzuzizuztz.