ESPIRITUALIDADE
O
E U
S E R
D U A L
H O M E M
M U L H E R
A M A N T E S
A R D E N T E S
D E S C O B R E M
A C A S A L A D O S
O N I P R E S E N T E
L U M I N E S C E N T E
T R A N S C E N D E N T E
I N C O M E N S U R Á V E L
E S P I R I T U A L I D A D E