Eu sou realista

Eu sou realista

Nadir Vilela

I am down to earth. Believe in the uniqueness of everyman. I believe true love exists and although hard to find it is in the heart of people that we have certain times despised. I do not believe any one is disadvantage...Everyone is capable of generating ideas that can revolve the world like what great minds have done. However no matter ones achievement in life, the yardstick for judging is not wealth or popularity but love from a genuine heart. We can all give without loving but can never love without giving...

Eu sou realista. Acredito na singularidade do homem comum. Creio que o verdadeiro amor existe e embora seja difícil de achar que é no coração do povo que temos certos momentos desprezados. Eu não acredito que qualquer um é desvantagem. Todo mundo é capaz de gerar idéias que podem girar o mundo como o que as grandes mentes têm feito. No entanto, não importa alcançar aqueles na vida, o critério de julgamento não é a riqueza ou popularidade, mas o amor de um coração verdadeiro. Todos nós podemos dar sem amar, mas nunca pode amar sem dar...