Deseño (Escrito en Lingua galega)

Quixera escribir o teu nome,

con todas as letras, obxectos e emocións.

Tamén con todas as imaxes

que teño de ti ...

para que te fagas máis real dentro de min.

Quixera ter o teu nome en tatuaxe

escrita coa tinta do noso corpo

(O teu fratasado lento e sutil a trazar os

significados e as medidas perfectas)

Quixera máis, quixera ter-te escrita,

doce amada dos infinitos soños meus,

nas miñas entrañas, vértebras e vísceras,

como un deseño vivo, orgánico ... ás veces triste!

Que son as nosas emocións, senón trazos

dun artista na súa máis complexa creación?

Un xenio débil a buscar a súa propia imaxe,

un tolo insano, unha comedia que escribimos

unha vida que se revisa todos os días?

Onde está ese tan grande segredo

a ser enontrado? Atopa-lo-ei nas túas grazas.

nos teus bicos, o sexo que practicamos?

Onde a pintura seca, onde verso fica

en fin, onde todo para, pararemos nós

a deseñar-nos un ao outro ...

coas nosas bocas ea nosa lingua.

(Aquela que falamos)