Deus Nos Acuda
Deus nos acuda!
Nesses tempos trabalhosos,
Dos amantes de si mesmo,
Dos avarentos e presunçosos,
Dos soberbos e blasfemos,
Dos sem amor para com o próximo,
Dos ingratos e profanos,
Dos corruptos e maldosos.
Dos traidores e obstinados,
Dos desobedientes e orgulhosos.