One More Regret

Take me back, I beg You.

Take me back to Your arms.

Come and hold me, I'm so blue.

Come and, please, don't be so hard.

I need to feel Your love on me.

I have to kill the old myself.

Make me good, for goodness I see.

Make me trust, assent Yourself.

I know, I'm not worthy.

I know that I should be dead.

But You are not this kind of nervy

Please, come and anoint my head.

William G. Sampaio [13/06/2012]

William G Gardel
Enviado por William G Gardel em 15/06/2012
Código do texto: T3725529
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2012. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.