GOD IS LOVE

How to thank,

His eternal love,

Love so great,

In understanding Lord,

Exceeds the limits,

Man's understanding,

Not complete,

Just right,

Not even his own son,

For our sakes spared,

By loving our lives,

He gave it to us,

But God demonstrates His love,

Though undeserving,

Christ died for us,

While we were yet sinners,

The essence of perfection,

Are you Lord,

Simply because,

God is Love.

Fabiano de Oliveira
Enviado por Fabiano de Oliveira em 02/04/2012
Código do texto: T3590172
Copyright © 2012. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.