OS PROFETAS E OS POETAS NOS APONTAM CAMINHO

Os profetas

E os poetas

Na sua sensibilidade;

Nos apontam um caminho de luz

De esperança

E de fraternidade.

Nos apontam um caminho de amor

De paz

E de liberdade.

Nos apontam um caminho bom

Na beleza do dom...

E na direção da felicidade !