BALANÇA - parte 01

CARRASCO:

INQUISIÇÃO OCIDENTAL

blasfêmia - traição.

escuridão

corpos esmagados...

dilacerados...

CAPUZ: STÁLIN - MAO - HITLER...

Mãos - machado.

Garras abutres...

sangue

morte

porões imundos...

lágrimas

medo

fome.

Opresão:

povo

plateia

obrigada

presenciar

execusão.